ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ»

ΤΟ  ΚΡΗΤΙΚΟ  ΘΕΑΤΡΟ  ΤΟΥ  ΜΑΝΟΥ  ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ

ΣΤΟ  «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ»

Η περιοδεύουσα Κρητική Σκηνή που ως γνωστό δημιούργησε το 1970 ο Μάνος Αγγελιδάκης, με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, με παραστάσεις που ψυχαγωγούσαν το κοινό που τους παρακολουθούσε πάντα, ντυμένες με Κρητική μουσική από αξιόλογους καλλιτέχνες, θα εμφανιστεί   την  Κυριακή  7 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. στο Ίδρυμα «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ»*, στο υπαίθριο θέατρο «Νίκος Κούρκουλος» σε μια Κρητικιά βραδιά.

Την παράσταση θα προλογίσει ο γνωστός μας δημοσιογράφος και Πρόεδρος των Νεφροπαθών κ. Γιώργος  Καστρινάκης,  καθώς  και η Πρόεδρος του Ιδρύματος       κα Άννα Φόνσου.

Θα παρουσιαστεί ένα σατιρικό – λαογραφικό σκετς με τον ακαταμάχητο πατριώτη μας ηθοποιό Μάνο Αγγελιδάκη στο ρόλο του «Μανωλιού» που υπόσχεται πολύ γέλιο και νοσταλγία.

Σατιρικές μαντινάδες και τραγούδια από το συγκρότημα του Γιώργου Δαγαλάκη, καθώς και λεβέντικους κρητικούς χορούς από τετραμελή ομάδα χορευτών.

Προσκεκλημένοι πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, καθώς και άνθρωποι των γραμμάτων, της τέχνης και του λόγου, όπως και τα Μ.Μ.Ε. που θα μαγνητοσκοπήσουν την όλη εκδήλωση.

 

Είσοδος  ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Ίδρυμα ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ:  Παναθηναίων 5 & Αλκαμένους 175, Κάτω Πατήσια (στάση ηλεκτρικού σταθμού Αγίου Νικολάου)

Τηλέφωνα:  210 5226132 & 210 5226134