Η Μαριαλένα Οικονομίδου στο Σπίτι του Ηθοποιού με αγαπημένα τραγούδια.

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και ώρα 21.00, η τραγουδοποιός Μαριαλένα Οικονομίδου θα παρουσιάσει στο θέατρο που στεγάζεται ”ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ” αγαπημένα τραγούδια σε στίχους του πατέρα της Γιώργου Οικονομίδη ο οποίος συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους σύνθετες μας όπως… Χατζιδάκι, Χιώτη, Κλαββα, Καπνιση, Σουγιουλ, Μαρκεα, Μουζάκη, Μωράκη, Πλέσσα, Λαβράνο και τόσους άλλους.

Η τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει τραγούδια απ τη δισκογραφία της,  ανέκδοτα αλλά και τραγούδια αγαπημένων δημιουργών!!!! Εγγονή του Χρήστου και της Νίτσας Τσαγανέα και κόρη του Γιώργου Οικονομίδη και της Λιάνας Βιτσωρη η Μαριαλένα Οικονομίδου ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το τραγούδι σε ηλικία μόλις 16 ετών. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 1974, ενώ ακολούθησαν κι άλλα άλμπουμ καθώς και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες. Τραγούδια της έχουν ερμηνεύσει πολλοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί μα και τραγουδιστές όπως: Μαίρη Λίντα, Γλυκερία, Νάντια Καραγιάννη, Βλάσης Μπονάτσος, Λία Βίσση, Χρήστος Κυριαζής, Πασχάλης Τονιο, Τάκης Κωνσταντακόπουλος, Λορέντζο Καρριέρε, αδελφοί Τζαβάρα, Ελένη Ροδά, Γιάννης Φλωρινιώτης, Σπύρος Μπιμπίλας, Βασίλης Βλάχος, Νίτσα Τσαγανέα, Λιάνα Καρριέρε Οικονομίδου….

Έχει συνεργαστεί με τους: Στέφανο Κορκολή, ο οποίος ενορχήστρωσε τον δίσκο της ”Το φως του φεγγαριού μου”, τον Ηλία Αχλαδιώτη ,τον Χάρη Ανδρεάδη  ενώ έχουν παίξει στους δίσκους της οι: Ζέρβας, Σαλέας, Κορκολής, Ανδρεάδης, Παππαγγελιδης, Κωνσταντίνου, Μπιθικώτσης ,Καραγιάννης, Λαγος κ.α.

Έχει τραγουδήσει με τους:  Σοφία Βόσσου, Ζιώγαλα, Δημητριαδη, Καζουλη, Αντρέα Μικρουτσικο, Θωμαιδη, Ροκκο….κ.α.

 

Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική εισφορά.